DESEMBRE - 2018 

4rt lloc a la #Llavatraka18

Tot i que no vas ser possible pujar al pòdium, ens sentim igualment orgullosos del que va suposar aquesta, la nostra tercera participació en la "LlavaChampions". Concurs organitzat pels nostres companys de Sant Andreu de Llavaneres, els Batubanuts, que enfronta en batalles musicals de dos minuts i 1vs1 tots els grups fins a arribar a la batalla final. On, fent el que veritablement ens agrada i sabem fer, vam aconseguir arribar a la semifinal on ens vam veure superats en una renyidíssima batalla.

Voldríem també fer menció als premis aconseguits en altres etapes on, malgrat que encara no formàvem part de New Wave, vam aconseguir el mateix grup de músics, formant part d'una altra formació grupal i que per descomptat, encara ens sentim orgullosos d'haver-los guanyat.

MAIG - 2018

3r premi a la millor animació a la Zurich Mataró 40a edició.

Tot i que l'esdeveniment principal era aquesta emblemàtica Marató de Zurich a Barcelona, l'organització va plantejar una sèrie de premis entre els més de cinquanta grups d'animació de tota mena, per a fomentar l'energia i la participació en aquest esdeveniment. Així doncs, de forma inesperada, ja que la nostra intenció era només la d'animar els corredors, ens van anunciar aquest 3r premi del qual estem ben contents.

NOVEMBRE - 2016

2on lloc a la #Llavatraka16

Ens vam introduir en aquest món de les batalles, en aquesta la nostra primera participació, de la millor de les maneres possibles, arribant a la final i proclamant-nos subcampions d'aquesta emocionant "LlavaChampions".

OCTUBRE - 2016

2n classificats al rànquing global a la VII Kabronada Musical.

Emocionantíssim concurs a l'Hospitalet organitzat pel grup Diables Kabra, que consisteix en una rua per l'Hospitalet que acaba amb un eufòric estàtic d'uns 8 minuts que posteriorment un grup de quatre jurats valoraran i puntuaran en diferents àmbits i aspectes.

OCTUBRE - 2016

Premi especial del públic a la VII Kabronada Musical.

Premi aconseguit en l'anterior concurs (comunicat immediatament a sobre) però en aquest cas atorgat pel públic, gent amb ganes de passar-ho bé i que segons vam poder veure i queda reflectit al premi, van vibrar amb la nostra actuació tant com nosaltres.

JULIOL - 2015

Premi especial del públic a la XI Timbalada Ganxona

Concurs organitzat a Sant Feliu de Guíxols, pels nostres amics Percussió Ganxona on, malgrat que no vam entrar al rànquing del guanyadors, ens sentim més que afortunats d'haver aconseguit aquest, un dels premis més important des de el nostre punt de vista, que ha estat atorgat directament pel públic.

MAIG - 2015

Premi al millor grup tradicional a l'AS DE REPIQUES

Aquest, el nostre primer premi i probablement el que més emoció ens va fer guanyar, va ser a Vilassar a mans dels Ssstrèpids, en un dels considerats concursos més difícils i importants del món de la percussió. Així doncs, podem afirmar orgullosos que la nostra trajectòria, ja des del principi i des de ben petits va començar de la millor de les maneres possibles i això ens va motivar moltíssim a seguir amb més força endavant.